Billig og enkel levering av dine pakker

30 mai 2019
Maria Laugesen
Billig og enkel levering av dine pakker

Sender du mange pakker – enten gjennom din bedrift eller som privatperson – da har du sikkert opplevd at det finnes utrolig mange selskaper å velge mellom, og at det ikke alltid er enkelt å gjennomskue hvilken løsning som er best og billigst. Ikke desto mindre kan du spare både mye tid og penger på å velge den riktige fraktløsningen. Derfor er det en god idé å investere litt tid og energi i prosessen, før du velger.

Men det trenger faktisk verken være tidskrevende eller vanskelig å sammenligne forskjellige løsninger. Hos billigpakke.no får du nemlig hjelp til å finne ut hvordan du kan sende pakke på den billigste og beste måten. De gjør det mulig å sammenligne tilbud fra mange forskjellige selskaper som for eksempel Posten, Bring, DHL og UPS. I deres system må du bare skrive inn hva du ønsker å sende – om det for eksempel er en pakke, et dokument eller en pall – samt hvor du ønsker å sende fra og til. Du kan både innhente tilbud på levering i Norge og i utlandet, så det er en veldig allsidig løsning som kan anvendes av alle bedrifter og privatpersoner. 

Så neste gang du skal sende noe i inn- eller utland, så besøk nettsiden og skriv inn detaljene om din levering. Da får du frem tilbud fra flere forskjellige anerkjente fraktselskaper, og slik kan du selv sammenligne og utvelge den du foretrekker. Du kan både se estimert leveringstid hvis du ønsker å finne den raskeste løsningen, og du kan selvfølgelig også se prisen slik at du kan finne en god og billig leveringsløsning. Det er raskt og enkelt å gjøre, og det kan spare deg for mye tid og penger. Besøk Billigpakke.no i dag, og se hvor mye du kan spare på din neste forsendelse – uansett om den er stor eller liten.

Flere nyheter