Bli klar for lange, kalde vinterkvelder med deilige zip-gensere

26 oktober 2020
Henriette Hansen

Bli klar for lange, kalde vinterkvelder med deilige zip-gensere

Enten det er en hverdag hjemme i leiligheten eller after-ski i vinterferien har vi lyst til å føle oss både varme og freshe samtidig. Det er ingen som sier at vinteren må bety at vi bare går med ting som er varme. At vi må gi opp alt som heter stil og gi oss over til det praktiske! Det er i hvert fall ikke noe jeg har tenkt meg å gjøre. Eller tenkt meg å anbefale noen andre å gjøre. Hvis jeg skulle anbefale noe ville det være å være tro mot sin egen stil, samtidig som at man følger sesongene og de behovene som melder seg i forbindelse med dem. For menn kan det for eksempel være ved å velge flotte zip-gensere til herre. Det er et bra sted å starte synes jeg!

Finn den som passer deg aller best

Zip-gensere til herre finnes i mange forskjellige varianter og i mange forskjellige materialer. Ull, bomull, med åpning bare i halsen eller med åpning hele veien ned, med hette eller uten hette – sånn at du kan velge akkurat det du liker aller best. Det ville jo faktisk egentlig være helt genialt å ha et helt utvalg til vinteren, for det er jo bare masse forskjellige behov gjennom hele vinteren og det å ha noe som passer kan være akkurat det som gjør vinterferien så god som mulig. Hos Kleins kan man se hele utvalget ganske fint på en side, så det er lett å få et overblikk over hva man har mulighet til å kjøpe.

Velg stil og funksjonalitet i kombinasjon

Det å skulle velge mellom stil og funksjonalitet er heldigvis ikke noe vi behøver å tenke nevneverdig mye på i dag, for det finnes heldigvis ting som kan begge deler og det er så herlig1

Flere nyheter