Døren er en portal til ditt hjem

17 oktober 2019
Mathias Bjelland
Døren er en portal til ditt hjem

Portalen til ditt hjem

Har du noen gang tenkt over hva førsteinntrykket av ditt hjem er? Ofte blir vi så vant til våre hjem at vi ikke tenker over hvordan det ser ut for andre mennesker. Men det er mye ved våre hjem som etterlater inntrykk hos andre mennesker, og førsteinntrykket kommer faktisk før en i det hele tatt er inne i huset. For det er nemlig portalen til ditt hjem som sørger for å gi et førsteinntrykk til andre mennesker. 

Det vil være din ytterdør eller utgangsdør som sørger for å si noe om hvordan ditt hjem ser ut. Er det en dør i metall, så kan kanskje din gjest forvente å se gjenstander i metall rundt i hjemmet. Er den til gjengjeld i solid eik, så er det kanskje mye detaljer i tre rundt i ditt hus. Ellers kan en virkelig fargerik dør også hinte til at innsiden av ditt hus også har en rekke spraglende farger. I hvert fall er det slik gjesten vil tenke!

Si noe om hva som skjuler seg bak døren

Dersom du investerer i ytterdør eller utgangsdør som sier noe om hva som skjuler seg bak døren, så kan du gi din gjest et bedre inntrykk av hvordan innsiden av huset ser ut. For en stor, rosa ytterdør eller utgangsdør kommuniserer kanskje ikke akkurat at du har vakre tregulv og mye kunst fra 1800-tallet på veggene! Det er rett og slett en dårlig måte å møte gjestene dine på. 

Derfor anbefales det å investere i en dør i ditt nye hus, da dette tross alt er portalen til ditt hjem. Det er fort gjort å glemme hvordan hjemmet ditt faktisk avgir et førsteinntrykk, men om du noensinne har hatt gjester over, så er det bare å spørre disse. Du kan jo selv tenke over hvordan du får førsteinntrykk av andre hjem!

Flere nyheter