Får du ikke resultater med hjemmetrening?

03 april 2023
Johanne Larsen

I dag finnes det utrolig mange forskjellige måter å trene og komme i form på, og det er dermed ikke sagt at det finnes treningsformer som passer for absolutt alle. For mange er det blitt mye hjemmetrening, men det er ikke alle som opplever å få de resultatene de kanskje hadde håpet på og ønsket. Hva gjør man da? Det skal vi se litt nærmere på her, løsningen er kanskje ikke så komplisert som du tror.

Få tilbake motivasjonen 

Personlig trener Oslo

Det er ikke nødvendigvis helt enkelt å skulle motivere seg til å gjennomføre daglig hjemmetrening eller flere ganger ukentlig, og det er fort gjort at hjemmetreningen blir på stuegulvet der fritiden også utspiller seg. Dermed blir det vanskelig å skille mellom fritid og trening for mange, og det er mange andre fristelser i hjemmet som kan gjøre det vanskelig å fokusere. Da er det viktig at man finner en måte å gjenvinne motivasjonen på. Da kan en treningscoach kanskje være løsningen. Med en personlig treningscoack får man nemlig hjelp til å nå sine konkrete mål, og det blir ikke nødvendigvis sånn at man skal takle alt alene. Det er også lettere å bli pushet og få motivasjon, når man har en personlig coach som ser ens behov og styrker, og kan legge opp et perfekt skreddersydd program til dine behov. Du kan lese mer om treningscoach på imperiagym.no.

Finn riktig treningsform for deg 

Det handler ikke bare om å få profesjonell hjelp, det kan også være svært viktig at man finner riktig treningsform. Det finnes nemlig mange treningsformer som ikke føles som trening, fordi man synes det er gøy. Tenk på ting som tennis, roing eller kanskje til og med dans. Når man skal lære seg noe konkret, og målet ikke utelukkende er treningen, så kan det bli mye morsommere og motiverende å trene. 

Flere nyheter