Ha lommelykt liggende i bilen

24 august 2020
Henriette Hansen

Ha lommelykt liggende i bilen

Roadtrip er gøy. Nødsituasjoner er ikke så gøy. Og det er heller ikke liten plass i bilen når man er på tur. Derfor er ting som har mer enn en funksjon min favoritt tror jeg. Særlig hvis det er noe som skal oppbevares et sted der det er begrenset med plass, sånn som i bilen for eksempel.

En lommelykt er noe som er must i bilen for man kan bare ikke vite hva som skjer og jeg tenker at det er bedre å ha en enn å ikke ha en, enten det er til å lese kart, tisse om natten eller motorstopp. Kjøp den beste og kraftigste lommelykten på https://www.batterionline.no/lys/lommelykter og ta med på tur. Det er verdt investeringen!

 

Smart å ha til nødstilfeller

Det å stå i mørket og lyse med en telefon når man skal forsøke å se på en motor er ikke akkurat mitt bilde på en god ferie. Det er det heller ikke med en lommelykt som lyser opp, men bildet er i hvert fall litt mindre panisk. Best å være forberedt! Det verste jeg kan forestille meg på tur er at motoren stopper. Eller ikke vil starte. La oss unngå det, men i hvert fall ha en lommelykt til hvis det skjer.

Bra til kvelden

Hvis du ikke vil bruke batteriet i bilen når du står stille i frykt for at den ikke har lyst til å starte om morgenen kan du bruke en lommelykt som lys isteden for. Det er billig og smart og med de fleste nye lommelykter kan du justere styrken også. Helt genialt. Også hvis du bare må ut i skogen og tisse om natten, som mange, og i hvert fall jeg, nesten alltid må! I Norge er sommeren utrolig lys, men andre steder er det kanskje ikke helt tilfellet og da er det veldig bra å ha med seg.

Flere nyheter