Invester i din aller første dobbeltseng

19 mars 2021
Henriette Hansen

Da jeg flyttet hjemmefra valgte jeg å kjøpe ens eng som var 120cm, men etter mange, mange år med den følte jeg at det var på tide å investere i min aller første dobbeltseng. Jeg tror det er magge av oss som føler at man ikke kan kjøpe en dobbeltseng før man flytter inn med noen, men det å bo med en 120cm seng med en kjæreste som sov hod meg ofte var ikke særlig digg, så da jeg flyttet inn i den nye leiligheten min bestemte jeg meg for å investere i en ekte dobbeltseng.

Det å sove to mennesker i en seng som ikke er en dobbeltseng er ikke så veldig bra for søvnen og det å få god søvn er faktisk helt essensielt for god helse og god kognitiv utvikling. Derfor valgte jeg å kjøpe meg en dobbeltseng helt alene. Jeg fant akkurat den jeg drømte om på https://www.bedrenaetter.no/dobbeltsenger.html og med det store utvalget de hadde der var det ikke så vanskelig finne ut av akkurat hva jeg hadde behov for.

Det å sove i en dobbelt seng helt alene føltes veldig rart i starten, men den ekstra passen er skikkelig deilig når jeg sover alene og veldig deilig når kjæresten min er på besøk også. Det at man faktisk kan ligge på magen eller ryggen begge to uten å ha halve kroppen utenfor senga er nesten helt magisk.

Bedre søvn = et bedre liv

Noe jeg har lagt merke til er at det er mye lettere å sove gjennom hele natten uten å våkne når man sover sammen med noen, når senga faktisk er stor nok. Før pleide jeg å våkne mange ganger om natten da jeg sov sammen med kjæresten min, men det skjer nesten ikke lenger og jeg kan virkelig kjenne forskjellen på livskvaliteten min (og hans)!

Flere nyheter