Kurs til storbil eller truck?

13 februar 2023
Maria Laugesen

En trafikkskole kan ikke bare hjelpe deg når du skal ta kjøreopplæring og få lappen til vanlig personbil. De tilbyr ofte også en rekke andre kurs som henvender seg til deg som allerede har førerkort til bil.

Flere muligheter for deg

Skal du ta lappen og avslutte til kjøreopplæring, da skal du selvfølgelig ta kontakt til en trafikkskole som kan hjelpe deg godt og trygt i mål. Men visste du at trafikkskoler også tilbyr et utvalg av andre kurs og etterutdanninger som kan være relevant for personer i alle aldersgrupper?

For eksempel kan det være en god mulighet for deg som vil kunne søke flere jobber, der det er krav om førerkort til storbil, truck, traktor eller lignende. På den måten får du flere kompetanser, og du øker dine muligheter når du søker jobb.

Hvilken type førerkort trenger du?

Trafikkskole

Det finnes mange forskjellige førerkort og kurs du kan ta. Hos Rogne Trafikkskule tilbyr de et bredt utvalg av kurs som mopedkurs, YSK-grunnutdanning, grunnkurs i storbil, etterutdanning til yrkessjåfør, krankurs og mye mer. De tilbyr en profesjonell og erfaren trafikkskole i Haram, der du vil møte kompetente undervisere som kan hjelpe deg på vei – uansett hvilket nivå du er på, og hva dine mål er.

Er du i tvil, da kan du ta kontakt for å høre mer om hva som er relevant for deg. Du kan alltid ta en prat med de om hvilke kurs som er tilgjengelig, og hvilke som kan være de riktige for deg å ha med deg.

Du kan også supplere med andre viktige og relevante kurs som for eksempel ulykkesberedskap eller lastsikring som kan gi helt avgjørende kompetanser for deg som vil jobbe som sjåfør. Mulighetene er mange, og du kan være sikker på å få en utdanning av høy kvalitet når du velger Rogne Trafikkskule. 

Flere nyheter