Planlegg sommerens bilferie

16 mai 2020
Elisabeth Novik Nielsen

Det er ikke alltid at sommerferie tilsier en charterferie til solfylte strender. Noen ganger kan det være like så greit å pakke bagasjen inn i bilen for å kjøre på sommerferie i stedet. Dette kan for mange være en rimelig form for sommerferie som ikke koster skjorta.

Dersom du planlegger riktig vil du få muligheten til å besøke mange koselige destinasjoner i Norge, eller i et av våre naboland. Du kan også pakke bilen for en lengre sommerferie i utlandet. Mange nordmenn velger å reise på bilferie i Europa. Dette er en bilferie som garantert byr på mange flotte overraskelser. Du vil da kunne besøke mange populære feriedestinasjoner, som blant annet fornøyelsesparker og severdigheter.

Ved å ta med deg en powerbank vil du være sikker på at du har strømforsyning nok til å lade mobilen når du kjører. Du finner enkelt frem til en powerbank og annet elektrisk utstyr i en elektronikk-butikk på nett. Med praktisk utstyr vil bilferien gå som smurt.

Book overnattinger før avreise

For at bilferien skal bli vellykket anbefales det at du planlegger godt før avreise. En god planlegging forutsetter at du legger opp en reiserute som omfatter overnattinger. Du kan velge å booke overnattinger på hytter eller hotell, for at du skal være sikker på at du skal få sove.

For å være sikker på at overnattingsstedet ikke er fullbooket kan det lønne seg å bestille på forhånd. Du kan også velge å overnatte i telt på en campingplass for å være i ett med naturen.

Det gjelder da å velge riktig liggeunderlag slik at du kan sove mykt om natten. Det å overnatte i telt kan gi deg en frihetsfølelse som du ikke får oppleve under alle andre omstendigheter. Det å reise rundt slik du ønsker i egen bil gir deg en ferie som du garantert vil sette pris på. 

Flere nyheter