Profesjonell rusbehandling for alle

04 juni 2019
Maria Laugesen
Profesjonell rusbehandling for alle

Rusavhengighet er et alvorlig problem som kan ha store konsekvenser – både for ens eget liv og for andre pårørende. Det er dessverre noe som alt for mange sliter på et eller annet nivå, og har man først kommet inn i en avhengighet, da er det veldig vanskelig å komme seg ut av det igjen. Dette gjelder spesielt hvis man står alene i situasjonen, og selv hvis venner og familie forsøker å hjelpe, så er dette ofte ikke nok. Profesjonell hjelp er ofte nødvendig dersom man ønsker å komme seg ut av en rusavhengighet, enten det er med stoff eller alkohol.

Med profesjonell rusavvenning får man hjelp og støtte fra personer som er utdannet spesifikt til dette formålet. De vet akkurat hvordan man håndterer situasjonen, og de har den nødvendige viten og erfaring til å hjelpe rusavhengige. Rusavvenning kan blant annet innebære medisinsk avrusing som ofte er nødvendig for å minske abstinenssymptomer og unngå tilbakefall. Samtidig inkluderer det psykologisk og mental støtte, der den avhengige får styrket sin selvfølelse og motivasjon, og får en rekke verktøy og teknikker til å håndtere avrusingen. På den måte blir det en kombinasjon av medisinsk og psykologisk hjelp, som kan føre til en hensiktsmessig og holdbar avrusing.

Hos Heimveg er de spesialister innen rusavvenning, og de jobber med alle typer av rusavhengighet. De hjelper alle, uansett hva du er avhengig av, hvor lenge du har vært det, samt din alder og din øvrige helse. Slik får du en pakke som er skreddersydd dine individuelle ønsker og behov, sånn at du kan få den best mulige rusavvenning for akkurat deg. Så sliter du eller en venn med rusavhengighet, så kontakt Heimveg for å ta en uforpliktende snakk og høre mere om deres forskjellige tilbud. Et valg som kan føre til et friere, bedre og sunnere liv for deg og dine nærmeste.

Flere nyheter