Sørg for at du har riktig verktøy til Boring

15 desember 2020
admin

Sørg for at du har riktig verktøy til Boring og sørg samtidig for best mulig resultater

Når man driver med Boring er riktig utstyr alfa og omega for hvilket resultat kan kan oppnå. Og det å kjøpe dem på riktig sted, der både utvalget og kompetansen er i topp er første skritt. Da vi skulle oppdatere vårt var det hos Seco Tools vi ble anbefalt å handle og vi endte opp med å få virkelig god hjelp.

De har nemlig et rimelig komplett utvalg av bor som både inkluderer bor av hardmetall, vendeskjærsbor og utskiftbare borkroner. Vi trenger jo ikke alt det hos oss, men det å komme til noen som har alt gjør at vi føler oss trygge på at de virkelig vet hav de driver med og kan veilede godt.

Når man skal velge verktøy til boring er det utrolig viktig at man vet hva man driver med og med et bredt utvalg av utstyr til de aller fleste applikasjoner og materialer stiller de seg utrolig godt i forhold til å kunne levere til industrien.

Leverer verktøy til boring i industrien

Nor man jobber innenfor industri-segmenter som for eksempel medisin, energi, auto og olje er det helt avgjørende å ha bra utstyr og resultater. Når man skal vurdere verktøy til boring er det mange ting man skal tenke på. Der er faktorer som både produktivitet og hvilken kvalitet det blir på hullene viktig å se på. 

Når det kommer til nettopp det kan man se at man med optimaliserte geometriske og skjæredesign kan gjøre nettopp det. Optimaliserte belegginger er også avgjørende for å få nettopp de resultatene. Verktøyene finnes også i forskjellige størrelser.

Med en diameter på 0.1 til 160mm kan man oppnå mange gode resultater til forskjellige formål og i tillegg har borene en  hull-toleranser på IT7 til IT12. Den variasjonen er noe av det som gjør at de er bra valg.

Flere nyheter