Teamet ditt er nok klart for en firmatur

11 november 2019
Mathias Bjelland
Teamet ditt er nok klart for en firmatur

Hvorfor flere selskaper bør være vertskap for turer

Mange mennesker bekymrer seg alltid for å få en god jobb og se bra ut på arbeidsgivere for å være konkurransedyktige på arbeidsmarkedet. Men det mange ikke er klar over, er at arbeidsgivere også konkurrerer om ansatte. På grunn av dette må arbeidsgivere finne måter å gjøre seg mer attraktive for arbeidssøkere for å få talentet de trenger. Bedrifter må også finne måter å holde de gode menneskene de allerede har i å samarbeide med konkurrerende selskaper.

En måte selskaper bruker for å holde ansatte inne, er ved å organisere firmaturer. Fireturer kan være alt fra en dagslang campingtur til en eksotisk øy-ferie. Dette gir ansatte muligheten til å bli kjent med hverandre mer. Fordi de skal bo sammen i noen dager, vil ansatte som ikke jobber i samme avdeling også kunne møte hverandre og forstå hverandre bedre. Hos https://signaturreise.no/ kan du ta en nærmere titt på alternative reiser. 

Gunstige fordeler både for de ansatte og bedriften

Dette er veldig gunstig for både bedriften og de ansatte. Jo bedre ansatte kjenner hverandre, jo mer forstår de hverandre, og desto mer komfortable vil de jobbe med hverandre. Dette vil ikke bare øke ansattes samhold og øke produktiviteten for firmaet, men det vil også redusere arbeidsplassens konflikt og derfor redusere stress for de ansatte.

Alt dette vil føre til bedre arbeidsglede, noe som igjen vil redusere ansattes omsetning. Ansatte som føler seg verdsatt og ikke stresset på arbeidsplassen, pleier å være lenger. Dette er veldig gunstig fordi selskaper ikke trenger å bruke tid på å trene nye mennesker og ansatte heller ikke trenger å bruke tid på å bli kjent med nye mennesker. Enkelt sagt, firmaturer og andre slike tiltak for å gjøre de ansatte til å føle seg verdsatt, hjelper til å gjøre alles arbeidshverdag mye morsommere.

Flere nyheter