Trenger du en låsesmed?

21 august 2020
Henriette Hansen

Trenger du en låsesmed?

Som låsesmed gjør man en utrolig viktig jobb, men heldigvis er ikke jobben utelukkende knyttet sammen med akutte tilfeller, selv om manges møte med en låsesmed ofte ikke skjer før det er et reelt og akutt behov. Men enten du er privatperson, borettslag eller bedrift, kan en låsesmed hjelpe med så innmari mange forskjellige ting!

Hvis du vil se en full oversikt over hva du kan bruke en låsesmed til og hvilke typer ting de tilbyr kan du gå inn på https://www.norlaas.no/ for å lære mer.

Din låsesmed i Hole

Norlås har låsesmeder som kan bistå deg samme dag hvis du har behov for eller trenger øyeblikkelig hjelp og har biler med utstyr som kan ordne nesten alt med det de har der.

De kan komme på befaring og gi en god og sikker vurdering og pris på hva som vil være den beste løsningen for privatpersoner, bedrifter eller borettslag. Norlås, som har låsesmed i Hole for eksempel tilbyr tjenester til private, bedrifter og borettslag, der de gjør alt ifra å slipe nøkler til større sikkerhets installasjoner. Spør om hjelp – din lokale låsesmed i Hole kan løse flere oppgaver enn du tror.

24-Timers vakttelefon

En låsesmed vet de at uhell som å låse seg ute, å ha behov for å skifte lås etter et innbrudd og andre akutte situasjoner ikke akkurat forholder seg til kontortider. Enten du er bedrift eller privatperson! De vet at de gjør en viktig jobb for din sikkerhet og hvis du akutt trenger en låsesmed i Hole sitter de klare til å svare på en døgnåpen vakttelefon!

Fordi de tar sikkerheten din veldig alvorlig. Akkurat som at du burde ta din egen sikkerhet veldig alvorlig og få den beste veiledningen du kan til sikringen av hjemmet ditt, enten du bor i leilighet, hus eller borettslag. 

Flere nyheter