Frisør i Tromsø for alle behov

19 november 2019
Maria Laugesen
Frisør i Tromsø for alle behov

I Tromsø finner du Studio 5, som er en profesjonell frisørstudio med plass til alle. Her står en rekke frisører klar til å motta deg, gi deg en komplett frisøropplevelse og hjelpe deg på vei mot det håret du drømmer om. Deres største fokus ligger på den faglige kvalitet og kreativitet, slik at du kan alltid kan forvente det høyeste nivå. Samtidig er velvære og komfort i sentrum, og Studio 5 sikrer at du får den ultimative frisøropplevelse med alt som hører med til denne.

http://www.studio5frisor.no/CMS/Default.aspx kan du lese mer om deres studio, deres frisører og ikke minst deres behandlinger. Her kan du se et stort utvalg av de mange forskjellige behandlinger som de tilbyr, men husk på at de tilbyr enda flere  enn disse. Du kan bestille din tid på nett eller gjennom deres app, men du kan også kontakte dem for å høre nærmere om andre muligheter. De står klar på telefon eller e-post for å svare på dine spørsmål, samt gi deg råd og veiledning.

Hos Studio 5 kan de møte alle behov, og de tilbyr stort sett enhver behandling innen frisørfaget. Derfor tar de imot både menn og kvinner i alle aldersgrupper, og det spiller ingen rolle om du bare skal ha en lett klipp eller en mer tidskrevende oppgave. De legger 100% fokus på hver eneste kunde, uansett hvilken forespørsler du kommer med. Her kan du forvente håndverk og produkter av høyeste kvalitet, profesjonell og kompetent rådgivning, komfort og velvære i særklasse, og alt i alt en behagelig og gjennomført frisøropplevelse. Kontakt dem i dag for å høre mer, eller bestill din tid allerede nå. Da er du ett trinn nærmere din nye drømmefrisyre, og du er klar til en frisøropplevelse som gir deg det absolutt beste når det gjelder både faglighet og velvære.

Flere nyheter