Gjør innredningen din mer personlig med plakater

23 november 2020
Henriette Hansen

Gjør innredningen din mer personlig med plakater

Alle ønsker å ha det fint hjemme, men hvis det er noe det året her kanskje har lært oss er det at å ha fokus på økonomi er en klar prioritert herfra og ut. Det er mange ting man kan gjøre for å gjøre hjemmet sitt fint og det er heldigvis mulig å gjøre mange av de ideene uten å bruke så innmari mye penger heller.

Plakater i høyt kvalitet er ikke nødvendigvis særlig dyrt, men kan gi interiøret ditt det løftet som gjør at du føler at du får det du trenger. Vi begynte med å gå inn på https://sohu-shop.no/shop/plakater-7s1.html og se hva som var mulig. Vi valgte å kjøpe en kombinasjon mellom designs de hadde tilgjengelig der inne og designs som vi likte veldig godt som vi hadde selv som vi lastet opp på siden deres og fikk printet.

Fra stue til arbeidsrom

Uansett hva man liker har man frihet til å gjøre akkurat det man helst vil og med dette året har vi fått utfordringer i hjemmet som vi ikke har opplevd før. For eksempel er det mange som må jobbe hjemme og nok kommer til å fortsette å gjøre det lenge enda. Men det er så mange flere muligheter når det kommer til hvordan man kan løse det på en tilfredsstillende måte enn man kan klare å forestille seg engang. Det var vanskelig å velge for oss, men jeg føler at vi kom frem til noe som fungerte veldig bra for den stilen vi gjerne ville ha. Det å ha en glidende overgang mellom stue og hjemmekontor var det som funket for oss.

Når man ikke har et eget arbeidsrom

Det er mange av oss som ikke bor i store nok hjem til at man kan ha et eget rom til hjemmekontor. Derfor kan man visuelt bruke fysiske elementer til å dele opp.

Flere nyheter