Har du et gårdsbruk og trenger du en vekt?

Har du et gårdsbruk og trenger du en vekt?

Hvis man har en liten gård finnes det mange grunner til at man kanskje trenger en hengevekt. En hengevekt kan brukes til utrolig mange ting og er en del av den daglige driften på gården, enten det kommer til fôr eller andre ting som trenger å veies på daglig basis. Hvis du har en hengevekt lett tilgjengelig kan du jo også bruke den til andre ting, som for eksempel når du skal på ferie og vil veie bagasjen din, eller til å veie andre ting som føles relevant eller nødvendig. 
 
 

Vekter som tåler vær og vind

Hvis man har en gård og jobber mye ute, enten det er helt ute eller i et uthus som ikke er helt tildekket er det utrolig viktig at det man velger kan klare vær og vind, uansett om det er sommer eller vinter, uten å gå i stykker. Hvis man er litt gammeldags kan man velge fine gammeldagse vekter som ikke er elektroniske, men mer moderne vekter er faktisk innmari bra nå.
 
De elektroniske vektene er utstyrt med karabinkroker i rustfritt stål. Det gjør at de klarer vær, vind og slitasje og du trenger ikke å bekymre deg for om de tåler vinteren og høsten.
 

Spar plass og få presisjon

presisjon er viktig, særlig hvis du for eksempel skal måle opp høy til dyrene dine, for de skal ha riktig mengde mat. Noe annet er at man ønsker å spare plass. En vanlig vekt kan ta mye plass og når man enten har en produksjon eller bare vil ha en vekt hjemme, betyr det mye at man kan bruke all plassen man har på en effektiv måte, for det gjør at man ikke føler at noe er i veien. Så det å ha en hengevekt som kan brukes når den trengs, men ikke er i veien når man ikke trenger den er jo helt optimalt.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *