Trenger du en ny protese?

Trenger du en ny protese?

Proteser varer ikke evig og det kommer innimellom nye utvikler som gjør at man kan ha lyst til å bytte ut en gammel protese med en ny. Grunnene til at man trenger en ny protese kan være mange og det er mellom deg og legen din. Kanskje skal den du har rettes litt på sånn at den passer deg bedre eller kanskje du skal ha en helt ny. Det kan du og legen din vurdere sammen og både hvis du skal ha nye proteser i Namsos eller rettet på en gammel kan TOV hjelpe deg med en liten henvisning fra legen din først. 

Få en henvisning av fastlegen din til å få en ny protese

For å få en ny protese skal du snakke med legen din og få en henvisning til å få en ny protese. Du skal helst få hjelp i nærheten av der du bor eller kommer fra, så hvis du for eksempel bor i Namsos og skal ha proteser i Namsos er det smart å få henvisningen din lokalt. Det gjør at alt går litt fortere. Og hvis det er noe man ikke øsnker seg når man skal ha en ny protese er at det skal gå lang tid før man kan få byttet ut den gamle protesen med en ny.

Høy faglighet 

De som sitter og lager og retter på proteser i Namsos vet hvor viktig jobben deres er. Og de vet hvor vanskelig det er for mange å komme dit at man skal ha en protese. Det kan være en mental prosess, like mye som at det er en fysisk prosess, og det vet de. Det tar de hensyn til. Trivsel og en god opplevelse er viktig og tar høyde for de tingene som gjør at du kanskje synes det er vanskelig å være tilstede i prosessen.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *